Arheološki muzej u Zagrebu poručuje:

Tijekom ovih ljetnih praznika za vas pripremamo ljetne kampove u Arheološkom muzeju u Zagrebu. Oni će se održati u terminima: 16. – 20. 7., 23. – 27. 7. i 20. – 24. 8., svaki dan od 9 do 16 sati.

U terminima od 16. – 20. 7. te od 20. – 24. 8. ljetni kampovi bit će na temu srednjovjekovnih zanata. Te dane upoznat ćemo se s raznovrsnim materijalima poput keramike, metala, drva, kamena i tekstila, saznat ćemo kako su se sve obrađivali i koristili u izradi raznovrsnih proizvoda te ćemo, naravno, i sami postati majstori u stvaranju svojih maštovitih djela. Svemu tome uputit će nas umjetnica Ana Horvat, koja priprema još mnogobrojna iznenađenja za svaki dan.

Na ljetnom kampu koji će se održati od 23. do 27. 7. upoznat ćemo se s Arheološkim muzejom u Zagrebu, što sve Muzej čuva u svom postavu i kako možemo svaki dan otputovati nakratko u vrijeme pretpovijesti, stari Egipat, Grčku i Rim, ali i srednji vijek.

Naravno, rekreacije nikad dosta, pa vas to očekuje pomalo svaki dan, a zabava je zagarantirana!

Opis programa koji smo osmislili možete pogledati na poveznici: Program radionica ljetnog kampa

Prijavnica za Ljetni kamp na poveznici: Prijavnica

Više informacija o Ljetnom kampu i Branimirovoj godini na poveznici: Arheološki muzej u Zagrebu

Nudimo vam boravak djece u Arheološkom muzeju u Zagrebu s ručkom i dvjema voćnim užinama od 9 do 16 sati. Djeca će imati stručno vodstvo i nadzor.

Cijena cjelotjednog programa je 700,00 kn, a za Klub prijatelja AMZ-a, s aktivnim članskim paket Mladi arheolog, cijena je 500,00 kn.

Više informacija i Prijave primamo putem mail-a na adresu zbabic@amz.hr

Požurite se prijaviti, broj sudionika je ograničen!

Branimirova godina - Ljetni kamp

Izvor

AMZ PRESS