Centar za kulturu Trešnjevka, Telecentar i Arheološki muzej u Zagrebu imaju čast pozvati Vas na otvorenje multimedijske izložbe

U POTRAZI ZA ISTINOM

u četvrtak, 5. rujna 2019. godine s početkom u 20 sati u Arheološkom muzeju u Zagrebu, Trg Nikole Šubića Zrinskog 19, Zagreb

Multimedijska izložba U potrazi za istinom govori o izgradnji zagrebačkog Donjeg grada u razdoblju od izbijanja građanskih revolucija 1848. do početka 1. svjetskog rata 1914. godine. Prateći razvoj grada Zagreba u drugoj polovici 19 stoljeća propituje sličnosti s aktualnim zbivanjima u kulturnoj politici, umjetnosti i obrazovanju.

Autor izložbe: Žarko Čižmar, direktor Telecentara i voditelj projekta

Izložba U potrazi za istinom dio je istoimenog projekta koji se provodio se od 1. rujna 2018. do 31. kolovoza 2019. godine, sufinanciranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Cilj projekta bio je razvoj kreativnosti osoba starijih od 54 godine.

Nositelj projekta je Centar za kulturu Trešnjevka, partneri su Arheološki muzej u Zagrebu i Telecentar. Ukupna vrijednost projekta je 652.892,05 kuna od čega 554.958,24 kuna sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija radionica sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Centra za kulturu Trešnjevka.

Izložba je otvorena do 15. rujna 2019. godine.

Plakat U Potrazi Za Istinom

Info:
AMZ PRESS