Pridružite nam se na Facebooku i Instagramu!
Kako bi bili s nama i u ovo vrijeme, za Vas su stručni djelatnici na društvenim mrežama Muzeja grada Splita priredili bogat program.

Možete vidjeti mnoge zanimljivosti vezano za povijest Splita kao što je virtualna šetnja starim splitskim kupalištima, seriju tekstova o Podrumima Dioklecijanove palače, priču u dva nastavka o povijesti odijevanja u Splitu od početka 18. do početka 20.stoljeća, digitalnu rekonstrukciju polikromije Buvininih vratnica splitske katedrale, video prezentaciju konzervatorsko-restauratorskih radova na kamenoj ploči iz epigrafičke zbirke Dmine Papalića, animaciju slike “Giudecca” Emanuela Vidovića, možete sudjelovati u muzejskim edukativnim radionicama kao i saznati informacije o novim radionicama… i još mnogo toga.

Samo u mjesecu ožujku posjećenost društvenim mrežama Muzeja grada Splita bila je velika. Iz evidencija podataka izdvajamo slijedeće podatke u ukupnom broju . Broj ljudi koji su vidjeli bilo koji sadržaj povezan sa stranicom iznosio je 37513 pregleda, a ukupni broj prikazanih pojavljivanja bilo kojeg sadržaja povezanog sa stranicom iznosio je 44449 pregleda.

Na Facebooku i Instagramu Muzeja grada Splita u mjesecu ožujku bilo je sveukupno  37788 pregleda.

“Kliknite” i Vi zajedno s nama! Sigurni smo da ćete pronaći nešto i za sebe!

Info:
MGST PRESS