Ovim putem Vas, u srijedu 27. svibnja u 19 sati, pozivam na online/live stream predstavljanje knjige multimedijskog umjetnika Zlatka Kopljara, “Konstrukcije”.

Predstavljanje knjige održat će se u online formatu gdje će o knjizi govoriti i predstaviti ju autori tekstova: povjesničarka umjetnosti dr.sc. Sanja Cvetnić, redovita profesorica na Odsjeku za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu, slobodni kustos i kritičar Ory Dessau, umjetnica i kritičarka Kate Christina Mayne.

Uz autore tekstova, o knjizi će govorit i povjesničarka umjetnosti dr.sc. Ivana Mance, viša znanstvena suradnica pri Institutu za povijest umjetnosti, Žarko Paić, filozof, politolog i docent na Studiju modnog dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu te Zlatko Kopljar, multimedijski umjetnik.

Link za online live stream bit će dostupan u 19 sati, 27. svibnja, na zidu Urania.hr (https://www.facebook.com/uraniahr/) i platforme Rplus (https://www.facebook.com/rplus.video/).

Vaši komentari i pitanja tijekom live streama više su nego dobrodošli, potrudit ćemo ih se što više prenijeti gostima u Q&A dijelu predstavljanja, po završetku predstavljanja knjige.

—–
Tekstovi su dostupni za čitanje na niže navedenim linkovima:

Info:
Urania PRESS